Sparanghel prăjit cu ou Pocat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit cu ou Pocat. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 203 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ouă, parmigiano reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Un Ou Pocat, Sparanghel Prăjit Cu Prosciutto Crocant Și Ou Pocat, și Salată de sparanghel prăjit și rucola cu ou Pocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți sparanghelul într-un singur strat pe un vas plat de copt.
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-15 minute.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.
Crăpați un ou într-un castron și turnați oul din vas în apă și repetați pentru ouăle rămase.
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute.
Aranjați sparanghelul pe farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.
Condimentează cu sare și piper și presară niște parmigiano reggiano.