Sparanghel prăjit cu ou Pocat

Sparanghel prăjit cu ou Pocat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul prăjit cu ou Pocat. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 203 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ouă, parmigiano reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Un Ou Pocat, Sparanghel Prăjit Cu Prosciutto Crocant Și Ou Pocat, și Salată de sparanghel prăjit și rucola cu ou Pocat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți sparanghelul într-un singur strat pe un vas plat de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Prăjiți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Crăpați un ou într-un castron și turnați oul din vas în apă și repetați pentru ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Aranjați sparanghelul pe farfurii și acoperiți cu ouăle pocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
7
Condimentează cu sare și piper și presară niște parmigiano reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista