Sparanghel prăjit cu Hollandaise
Sparanghelul prăjit cu Hollandaise este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel prăjit cu Hollandaise, Sparanghel prăjit cu sos ușor Hollandaise, și Somon rege cu piele crocantă cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Topiți untul într-o tigaie mică de sos.
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, 1 1/2 lingurițe sare, 3/4 linguriță piper și cayenne în borcanul unui blender. Se amestecă timp de 15 secunde. Cu blenderul în funcțiune, turnați încet untul fierbinte în blender și amestecați timp de 30 de secunde, până când sosul este gros. (Îl puteți lăsa în blender la temperatura camerei până la 1 oră. Dacă este făcută în avans, adăugați 1 lingură de apă fierbinte de la robinet și amestecați câteva secunde înainte de servire.)
Rupeți capetele dure ale sparanghelului și, dacă sunt groase, curățați-le.
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline, apoi aruncați pentru a acoperi complet sparanghelul.
Întindeți sparanghelul într-un singur strat și presărați liberal cu sare și piper. Prăjiți sparanghelul timp de 15 până la 20 de minute, până când este fraged, dar încă crocant.
Se toarnă sosul hollandaise peste sparanghelul cald și se servește.