Sparanghel prăjit cu Hollandaise

Sparanghel prăjit cu Hollandaise
Sparanghelul prăjit cu Hollandaise este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 4G de proteine, și 34G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel prăjit cu Hollandaise, Sparanghel prăjit cu sos ușor Hollandaise, și Somon rege cu piele crocantă cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Topiți untul într-o tigaie mică de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, 1 1/2 lingurițe sare, 3/4 linguriță piper și cayenne în borcanul unui blender. Se amestecă timp de 15 secunde. Cu blenderul în funcțiune, turnați încet untul fierbinte în blender și amestecați timp de 30 de secunde, până când sosul este gros. (Îl puteți lăsa în blender la temperatura camerei până la 1 oră. Dacă este făcută în avans, adăugați 1 lingură de apă fierbinte de la robinet și amestecați câteva secunde înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rupeți capetele dure ale sparanghelului și, dacă sunt groase, curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Așezați sparanghelul pe o foaie de copt, stropiți cu ulei de măsline, apoi aruncați pentru a acoperi complet sparanghelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Întindeți sparanghelul într-un singur strat și presărați liberal cu sare și piper. Prăjiți sparanghelul timp de 15 până la 20 de minute, până când este fraged, dar încă crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
8
Se toarnă sosul hollandaise peste sparanghelul cald și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista