Sparanghel prăjit cu coajă de lămâie
Sparanghelul prăjit cu coajă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați crenguță de rozmarin, fâșii de coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt O tigaie pui de lamaie cu sparanghel, Limoncello și Meyer Lemon Sabayon cu prăjituri crocante de Macadamia și coajă de lămâie confiată, și Varză de Bruxelles cu migdale și coajă de lămâie.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel, coajă, usturoi și rozmarin; saut 3 minute sau până când sparanghelul este ușor rumenit.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand sparanghelul este crocant-fraged si lichidul aproape se evapora. Aruncați coaja și rozmarinul.
Presărați sparanghelul cu sare și piper; aruncați bine.