Sparanghel prăjit cu ceapă

Sparanghel prăjit cu ceapă
Sparanghelul prăjit cu ceapă necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați O tigaie de pui de lamaie cu sparanghel, Sparanghel Prăjit Cu Ceapă, și Sparanghel prăjit, ceapă și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Gatiti si amestecati sparanghelul in unt topit pana la verde stralucitor, dar inca ferm, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
UntUnt
3
Se amestecă 1 lingură de unt și ceapă în sparanghel; se presară cu sare de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De CeapăSare De Ceapă
SparanghelSparanghel
UntUnt
CeapăCeapă
4
Gatiti si amestecati pana cand ceapa este usor rumenita si sparanghelul este fraged, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista