Sparanghel Prăjit

Sparanghel Prăjit
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Sparanghelul prăjit ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 56 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel Prăjit, Sparanghel Prăjit, și Sparanghel Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați sparanghelul pe un strat dublu lung de folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Stropiți cu uleiul de măsline și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Întindeți sulițele într-un singur strat. Îndoiți marginile foliei pentru a face o tavă. Prăjiți la cuptor timp de 5 minute. Aruncați cu grijă sulițele cu clești și prăjiți doar până când se înmoaie și vârfurile încep să se rumenească, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Presărați coaja, sarea, nucșoara și piperul, după gust și aruncați pentru a distribui uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
7
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista