Sparanghel proaspăt cu Crostini cu unt de hamsie

Sparanghel proaspăt cu Crostini cu unt de hamsie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 121 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, pene de lămâie, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Crostini cu Mozzarellan proaspăt și sos de hamsii, Crostini De Brânză Cu Unt De Plante De Hamsie, și Ouă fierte tari cu ridichi și Crostini cu unt de hamsie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 6 minute sau până la prăjit.
Combinați untul, pătrunjelul, sucul și hamsiile; întindeți aproximativ 1/2 linguriță de amestec de unt uniform peste fiecare felie de pâine.
Sparanghel la abur, acoperit, 3 minute sau până când este crocant.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere. Se usucă sparanghelul cu prosoape de hârtie. Împărțiți sparanghelul uniform între fiecare dintre cele 4 farfurii de salată; presărați uniform cu sare. Aranjați 4 crostini și 1 pană de lămâie pe fiecare farfurie.