Sparanghel-Paste Cu Brânză De Capră
Sparanghel-pastele cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, brânză de capră, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Brânză De Capră + Paste + Sparanghel = Yum!, Paste cu brânză de capră, lămâie și sparanghel, și Paste Cu Brânză De Capră, Lămâie Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare cu apă ușor sărată până la fierbere la foc mare. Curățați tulpinile de sparanghel și tăiați capetele.
Tăiați tulpinile în bucăți de 2 inci. Blanch în apă clocotită timp de 3 minute sau până când este verde strălucitor și crocant-fraged atunci când este testat cu un cuțit mic. Cu o lingură cu fante, scoateți sparanghelul și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Adăugați spaghetele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor etichetei până la al dente.
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, topiți untul. Se amestecă făina cu un tel. adăugați bulionul și gătiți timp de 2 minute, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă. Se amestecă brânza de capră și coaja de lămâie.
Aruncați spaghetele cu sparanghelul, sosul și jumătate de parmezan.
Se servește cu parmezanul rămas și piperul negru proaspăt măcinat.