Sparanghel-Omletă De Ciuperci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta cu sparanghel-ciuperci. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sparanghel, ciuperci și brânză omletă cu ierburi, Sparanghel și omletă din plante, și Omletă cu sparanghel și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, sparanghel și ceapă verde; sotati 5 minute sau până când sunt crocante.
Se scoate din tigaie, se lasă deoparte și se menține cald.
Combinați ouăle, albușul de ou și următoarele 3 ingrediente într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Încălziți restul de 1/2 linguriță de ulei în tigaie.
Adăugați amestecul de ou în tigaie; gătiți până când marginile încep să se fixeze (aproximativ 2 minute). Ridicați ușor marginile omleta cu o spatulă, și înclinați tigaie astfel încât porțiunea nefierte curge dedesubt. Continuați să gătiți până când centrul este setat (aproximativ 4 minute).
Se amestecă uniform amestecul de legume peste jumătate de omletă și se presară brânză peste amestecul de legume. Slăbiți omleta cu spatula, și ori în jumătate.
Tăiați omleta pe jumătate în cruce și serviți imediat.