Sparanghel Murat
Sparanghelul murat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 21 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, oțet, sare de murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Murat, Sparanghel Murat, și Sparanghel Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită și două borcane de 24 de uncii (puteți înlocui și patru borcane de jeleu de 12 uncii).
Așezați capacele într-o tigaie mică cu apă și aduceți la foc mic.
Combinați oțetul alb, apa și sarea într-o cratiță și dați la fiert.
Umpleți o cratiță mare cu câțiva centimetri de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați jumătate de sparanghel în oală și gătiți exact 1 minut.
Transferați sparanghelul într-o strecurătoare cu clești și rulați sub apă rece. Repetați cu sparanghelul rămas.
Scoateți borcanele din vasul de conservare și scurgeți-le.
Așezați o lingură de condiment de murat și un cățel de usturoi în fundul fiecărui borcan. Împărțiți sparanghelul uniform între cele două borcane.
Se toarnă lichid de murat peste sparanghel. Atingeți ușor borcanele pentru a îndepărta bulele de aer.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă clocotită timp de 15 minute. Când timpul a trecut, scoateți borcanele din conserve și lăsați-mă să mă răcesc pe un prosop pliat. Când borcanele sunt complet reci, îndepărtați inelele și verificați sigiliile.
Lăsați aceste murături să se odihnească cu cel puțin 24 de ore înainte de a mânca. Ca și în cazul majorității murăturilor, acestea se vor îmbunătăți în timp. Borcanele sigilate pot fi depozitate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an.