Sparanghel Marinat Zesty

Sparanghel Marinat Zesty
Sparanghelul marinat Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 469 calorii, 5g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Dacă aveți la îndemână sparanghel, piper, sos de salată de vinetă balsamică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați Zesty Marinat Creveți, Pui Marinat Zesty, și Măsline Marinate Cu Portocale Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Blanch sparanghel doar pana cand se inmoaie, aproximativ 1 minut. Plonjați într-un castron cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Se toarnă vinetă și pungă de etanșare. Bagati la frigider cel puțin 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
4
Chiar înainte de servire, scurgeți sparanghelul, rezervând vinaigretul. Aranjați pe un platou de servire și presărați cu coajă de lămâie, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Serviți vinetă rezervată într-un vas mic pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista