Sparanghel Marinat Zesty

Sparanghel Marinat Zesty
Sparanghelul marinat Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 469 calorii, 5g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Dacă aveți la îndemână sparanghel, piper, sos de salată de vinetă balsamică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați Zesty Marinat Creveți, Pui Marinat Zesty, și Măsline Marinate Cu Portocale Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Blanch sparanghel doar pana cand se inmoaie, aproximativ 1 minut. Plonjați într-un castron cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Se toarnă vinetă și pungă de etanșare. Bagati la frigider cel puțin 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
4
Chiar înainte de servire, scurgeți sparanghelul, rezervând vinaigretul. Aranjați pe un platou de servire și presărați cu coajă de lămâie, pătrunjel, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Serviți vinetă rezervată într-un vas mic pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista