Sparanghel Marinat Zesty
Sparanghelul marinat Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 469 calorii, 5g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 3.05 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Dacă aveți la îndemână sparanghel, piper, sos de salată de vinetă balsamică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încercați Zesty Marinat Creveți, Pui Marinat Zesty, și Măsline Marinate Cu Portocale Zesty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Blanch sparanghel doar pana cand se inmoaie, aproximativ 1 minut. Plonjați într-un castron cu apă rece pentru a se răci.
Scurgeți sparanghelul și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă vinetă și pungă de etanșare. Bagati la frigider cel puțin 3 ore, de cotitură sac ocazional.
Chiar înainte de servire, scurgeți sparanghelul, rezervând vinaigretul. Aranjați pe un platou de servire și presărați cu coajă de lămâie, pătrunjel, sare și piper.
Serviți vinetă rezervată într-un vas mic pe lateral.