Sparanghel Marinat Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul marinat cu lămâie. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sferturi de inimă de anghinare, suc de lămâie, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Marinat, Sparanghel Marinat, și Sparanghel Marinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare; adăugați sferturi de anghinare și pimiento cubulețe și aruncați ușor. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; gatiti in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant.
Scurgeți sparanghelul și plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Așezați sparanghelul gătit într-o pungă mare de plastic cu fermoar și păstrați peste noapte la frigider, dacă doriți.
Adăugați sparanghel în amestecul de anghinare și aruncați ușor. Acoperiți și răciți 2 ore.