Sparanghel la grătar și ceapă roșie cu ulei de măsline și oțet Balsamic

Sparanghel la grătar și ceapă roșie cu ulei de măsline și oțet Balsamic
Sparanghel la grătar și ceapă roșie cu ulei de măsline și oțet Balsamic este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet balsamic, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră, Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, și Ceapă prăjită cu miere și oțet Balsamic pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista