Sparanghel la grătar cu vinaigretă cu boabe de piper verde

Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Sparanghelul la grătar cu vinaigretă cu boabe de piper verde ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 210 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, piper, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel La Grătar Cu Vinetă De Boabe De Piper, Salată De Conopidă Prăjită Cu Vinetă De Boabe De Piper Verde, și Friptură de umeraș la grătar cu sos de boabe de piper verde Brandy.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic până se combină. Bateți încet uleiul de măsline până se emulsionează și amestecați boabele de piper.
Lăsați vinaigreta să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire. Vinaigreta poate fi făcută cu până la 8 ore în avans și refrigerată.
Încălziți grătarul la mare.
Aruncați sparanghelul cu uleiul de canola și condimentați cu sare și piper. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute.
Așezați sparanghelul la grătar pe un platou și stropiți vinaigreta deasupra.