Sparanghel la grătar cu Mozzarella
Sparanghelul la grătar cu Mozzarella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 171 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, flori de arpagic, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Mozzarella Cu Sparanghel, Pâine plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel, și Spaghete cu sparanghel, Mozzarellan afumat și Prosciutto.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună sucul de lămâie, șalota, chervilul, sarea și piperul. Bateți treptat în 3 linguri de ulei de măsline.
Într-o tigaie mare cu apă clocotită, albiți sparanghelul timp de 1 minut. Folosind clești, transferați sparanghelul pe o farfurie și aruncați-le cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Încălziți o tigaie la grătar la foc moderat. Lucrând în loturi, grătați sparanghelul, rotind, până când este fraged și ușor rumenit, aproximativ 4 minute. Împărțiți sparanghelul în 8 farfurii mari și acoperiți fiecare porție cu o felie de mozzarella.
Stropiți cu vinaigreta de chervil, presărați cu flori de arpagic și serviți.