Sparanghel la grătar cu lămâie și pesmet crocant

Sparanghelul la grătar cu lămâie și pesmet crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sparanghel La Grătar Cu Pesmet De Lămâie, Sparanghel prăjit cu pesmet de lămâie parmezan, și Scoici arse cu Dop de afișare cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de pâine, șalota, usturoiul și 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie cu fundul greu de 12 inci. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand si aruncand ocazional pana cand firimiturile de paine se rumenesc. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Aruncați sparanghelul cu lingura rămasă ulei de măsline într-un castron mare și condimentați cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar peste un grătar fierbinte pregătit sau o tigaie la grătar, la foc mare, până când este carbonizat în pete și fraged. Reveniți la castron și aruncați cu jumătate de pesmet și suc de jumătate de lămâie.
Se transferă într-un platou de servire, se acoperă cu pesmetul rămas și se servește cu jumătatea rămasă de lămâie, tăiată în pene.