Sparanghel La Grătar Beat
Sparanghelul la grătar beat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 87 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, sare, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel beat cu sos de miere-usturoi, Risotto Beat Cu Pui La Grătar, și Sandvișuri Cu Brânză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună vinul de visiniu, uleiul de măsline, muștarul brun, pudra de usturoi, piperul negru și sarea.
Așezați sparanghelul într-un castron mare de sticlă și acoperiți cu amestecul de vin visiniu. Acoperiți vasul și marinați sparanghelul în frigider cel puțin 2 ore, întorcându-se ocazional.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Gratar sparanghel 10 minute, sau la sensibilitate dorită.