Sparanghel La Grătar
Sparanghelul la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.59 pe portie. Dacă aveți sparanghel, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 89%. Rețete similare includ Jarlsberg la grătar cu sparanghel ras și pesto de rucola + Kit de brânză la grătar cadou!, Pizza la grătar cu roșii la grătar, sparanghel, brânză de capră și migdale Marconan, și Friptură la grătar din New York cu Salsan prăjit la foc și ciuperci la grătar și sparanghel.
Instrucțiuni
Împărțiți sparanghelul în 4 ciorchini. Aliniați fiecare buchet într-un rând plat și filetați 2 frigarui transversal prin fiecare buchet (vezi fotografia de mai sus).
Ungeți sparanghelul cu ulei și condimentați cu sare kosher.
Grătar sparanghel pe un raft Uns cu ulei setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până la licitație, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
* Frigăruile paralele facilitează întoarcerea sparanghelului.* Dacă grătarul în aer liber nu este o opțiune, sparanghelul poate fi, de asemenea, la grătar într-o tigaie cu grătar bine condimentată, la foc moderat.