Sparanghel la cuptor și Frittata cu ardei galben
Sparanghelul copt și Frittata cu ardei galben ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 124 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, smântână grea, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Frittata de sparanghel și ardei roșu, Frittata la cuptor cu sparanghel și roșii, și Sparanghel La Cuptor Și Frittata Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. și ungeți un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci (3 litri).
Tăiați sparanghelul și tăiați-l în diagonală în felii de 1/4 inch lățime.
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/4 inch lățime și tocați șalotă. Înjumătățiți dovleceii pe lungime și pe diagonală tăiați atât dovleceii, cât și ceapa verde în felii subțiri.
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece. Într-o cratiță mare de fierbere sparanghel apă sărată blanch 1 minut și se scurge într-o strecurătoare. Transferați imediat sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge bine sparanghelul în strecurătoare și se usucă.
Într-o tigaie mare gătiți ardeii grași și șalotele în unt la foc moderat, amestecând ocazional, până când ardeii se înmoaie, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, pătrunjelul, sarea și piperul. Se amestecă sparanghelul, amestecul de ardei gras, dovleceii și scallions.
Se toarnă cremă în vasul de copt și se coace în mijlocul cuptorului până devine auriu și se fixează, aproximativ 35 de minute. Frittata rece pe un raft. Frittata poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți frittata la temperatura camerei înainte de servire. Dacă doriți, slăbiți frittata de pe marginile tigaiei și glisați pe un platou.