Sparanghel la cuptor și Frittata cu ardei galben

Sparanghel la cuptor și Frittata cu ardei galben
Sparanghelul copt și Frittata cu ardei galben ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 124 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, smântână grea, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Frittata de sparanghel și ardei roșu, Frittata la cuptor cu sparanghel și roșii, și Sparanghel La Cuptor Și Frittata Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. și ungeți un vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Tăiați sparanghelul și tăiați-l în diagonală în felii de 1/4 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Tăiați ardeii grași în fâșii de 1/4 inch lățime și tocați șalotă. Înjumătățiți dovleceii pe lungime și pe diagonală tăiați atât dovleceii, cât și ceapa verde în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Carne MăcinatăCarne Măcinată
4
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece. Într-o cratiță mare de fierbere sparanghel apă sărată blanch 1 minut și se scurge într-o strecurătoare. Transferați imediat sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Se scurge bine sparanghelul în strecurătoare și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Într-o tigaie mare gătiți ardeii grași și șalotele în unt la foc moderat, amestecând ocazional, până când ardeii se înmoaie, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, pătrunjelul, sarea și piperul. Se amestecă sparanghelul, amestecul de ardei gras, dovleceii și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SparanghelSparanghel
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
UntUnt
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă cremă în vasul de copt și se coace în mijlocul cuptorului până devine auriu și se fixează, aproximativ 35 de minute. Frittata rece pe un raft. Frittata poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți frittata la temperatura camerei înainte de servire. Dacă doriți, slăbiți frittata de pe marginile tigaiei și glisați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista