Sparanghel Glazurat Cu Susan-Ghimbir
Sparanghelul glazurat cu susan-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 39 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sparanghel, suc de lămâie, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Glazurat Cu Susan, Sparanghel Cu Susan De Ghimbir, și Sparanghel Portocaliu-Ghimbir-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Sos de soia cu microunde, miere, suc de lămâie, ghimbir și usturoi la mare timp de 2 minute. Aranjați sparanghelul pe un platou.
Stropiți amestecul de sos de soia peste sparanghel; se presară cu semințe de susan prăjite.
Se servește cu pene de var.