Sparanghel glazurat cu muștar și maioneză
Sparanghelul glazurat cu muștar și maioneză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 169 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Muștar și maioneză sparanghel glazurat (la grătar), Somon de muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso, și Tarhon și maioneză de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un vas superficial, bateți maioneza cu muștarul, uleiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, usturoiul, sarea și piperul.
Adăugați sparanghelul și întoarceți-l pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Puneți sparanghelul la grătar la foc moderat, rotind ocazional, până când sulițele sunt fragede și ușor vezicule în pete, aproximativ 6 minute.
Serviți sparanghelul fierbinte sau la temperatura camerei.