Sparanghel glazurat cu Fondue de trufe albe
Sparanghelul glazurat cu Fondue de trufe albe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 132 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sparanghel subțire, unt, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Sparanghel alb cu vinetă de trufe, Cafe Select Truffle Fondue, și Sparanghel Cu Vinaigret De Ulei De Trufe.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și poziționați un suport pentru cuptor la 8 centimetri de căldură. Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați șalotele tocate și gătiți la foc moderat ridicat până abia se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Se adaugă sparanghelul, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute.
Transferați sparanghelul într-un vas cu gratin mediu și întindeți fondue de trufe peste ele. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe, schimbând vasul chiar și pentru rumenire, aproximativ 1 minut.
Se presară cu tarhon și se servește.