Sparanghel glazurat cu Fondue de trufe albe

Sparanghel glazurat cu Fondue de trufe albe
Sparanghelul glazurat cu Fondue de trufe albe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 132 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sparanghel subțire, unt, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Sparanghel alb cu vinetă de trufe, Cafe Select Truffle Fondue, și Sparanghel Cu Vinaigret De Ulei De Trufe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și poziționați un suport pentru cuptor la 8 centimetri de căldură. Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele tocate și gătiți la foc moderat ridicat până abia se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Se adaugă sparanghelul, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc și se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Transferați sparanghelul într-un vas cu gratin mediu și întindeți fondue de trufe peste ele. Se fierbe până se rumenesc și se fierbe, schimbând vasul chiar și pentru rumenire, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presară cu tarhon și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista