Sparanghel-Fontina Tart
Sparanghel-Fontina Tart necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, sare, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarta Cu Sparanghel Fontinan, Ciuperci-fontina Tart, și Praz, cartofi și Fontina Tart.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați sulițele de sparanghel la 4 centimetri de vârfuri; sfaturi de rezervă. Tăiați grosier sparanghelul rămas; deoparte.
Combinați albușurile de ou și oul într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Adăugați lapte, sare, nucșoară și piper. Se amestecă sparanghelul tocat.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia de phyllo superioară cu spray de gătit.
Tăiați stiva phyllo într-un cerc de 11 inci folosind un cuțit ascuțit; tăiați gros excesul de aluat. Așezați cu grijă cercul phyllo într-o tigaie de tartă de 9 inci acoperită cu spray de gătit; apăsați ușor phyllo în tigaie. Îndoiți marginile.
Presărați aluatul tocat peste cercul phyllo; top cu 1/4 cană brânză și cartof.
Așezați tigaia de tartă pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Se toarnă amestecul de ou în coajă tartă. Aranjați sparanghelul spokelike deasupra amestecului de ouă cu vârfuri spre exteriorul tigaiei și presărați uniform cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Acoperiți ușor tarta cu folie.
Coaceți încă 5 minute sau până când tarta este setată.