Sparanghel-Fontina Tart necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 230 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză fontina, sare, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarta Cu Sparanghel Fontinan, Ciuperci-fontina Tart, și Praz, cartofi și Fontina Tart.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați sulițele de sparanghel la 4 centimetri de vârfuri; sfaturi de rezervă. Tăiați grosier sparanghelul rămas; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Combinați albușurile de ou și oul într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați lapte, sare, nucșoară și piper. Se amestecă sparanghelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia de phyllo superioară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Tăiați stiva phyllo într-un cerc de 11 inci folosind un cuțit ascuțit; tăiați gros excesul de aluat. Așezați cu grijă cercul phyllo într-o tigaie de tartă de 9 inci acoperită cu spray de gătit; apăsați ușor phyllo în tigaie. Îndoiți marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați aluatul tocat peste cercul phyllo; top cu 1/4 cană brânză și cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați tigaia de tartă pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați
9
Se toarnă amestecul de ou în coajă tartă. Aranjați sparanghelul spokelike deasupra amestecului de ouă cu vârfuri spre exteriorul tigaiei și presărați uniform cu 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți la 400 timp de 20 de minute. Acoperiți ușor tarta cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
11
Coaceți încă 5 minute sau până când tarta este setată.