Sparanghel dulce și acru
Sparanghelul dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 80 calorii. Dacă aveți oțet distilat, semințe de țelină, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Fidea dulce și acră cu sparanghel, Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acră, și Fel de mâncare dulce și acru fără carne cu tofu și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Adăugați sparanghelul și gătiți neacoperit până când este ușor fraged, aproximativ 1 minut.
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce sulițele de sparanghel sunt reci, așezați-le pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Aduceți oțet, apă, zahăr, bețișoare de scorțișoară, cuișoare, semințe de țelină și sare la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe timp de 5 minute.
Întindeți sulițele de sparanghel într-un vas mare sau o tigaie.
Se toarnă amestecul de oțet peste sparanghel. Acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte.
Se scurge și se servește rece sau la temperatura camerei.