Sparanghel dulce și acru

Sparanghel dulce și acru
Sparanghelul dulce și acru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 80 calorii. Dacă aveți oțet distilat, semințe de țelină, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Fidea dulce și acră cu sparanghel, Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acră, și Fel de mâncare dulce și acru fără carne cu tofu și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sparanghelul și gătiți neacoperit până când este ușor fraged, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce sulițele de sparanghel sunt reci, așezați-le pe prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Aduceți oțet, apă, zahăr, bețișoare de scorțișoară, cuișoare, semințe de țelină și sare la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Semințe De țelinăSemințe De țelină
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Întindeți sulițele de sparanghel într-un vas mare sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă amestecul de oțet peste sparanghel. Acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
OțetOțet
7
Se scurge și se servește rece sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista