Sparanghel de susan și ciuperci

Sparanghelul de susan și ciupercile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, piper, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Susan Kale w / ciuperci, Varză de susan și ciuperci, și Ciuperci De Usturoi De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Combinați primele 5 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar. Scoateți capetele dure ale sparanghelului.
Îndepărtați solzii cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Tăiați sulițele de sparanghel în jumătate.
Tăiați ciupercile în sferturi (sau în jumătate, dacă sunt mici).
Adăugați sparanghel, ciuperci și, dacă doriți, semințe de susan în amestecul de oțet; sigilați punga și întoarceți-vă pentru a acoperi bine legumele.
Așezați legumele într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 500 timp de 10 minute sau până se înmoaie, amestecând după 5 minute.