Sparanghel De Susan Prăjit
Sparanghelul de susan prăjit este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Un amestec de sparanghel, ghimbir, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Sparanghel De Susan Prăjit, Sparanghel De Susan Prăjit, și Sparanghel amestecat cu sos de susan-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti usor sparanghelul in apa clocotita timp de 2 pana la 3 minute.
Scurgeți și scufundați imediat sparanghelul într-un castron cu apă cu gheață până când sparanghelul este rece; se scurge și se usucă.
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie uscată la foc mediu până se rumenesc ușor, 3 până la 5 minute; se transferă într-un vas și se lasă deoparte să se răcească.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbirul și sparanghelul în tigaie, condimentați cu sare și gătiți până când ghimbirul este parfumat, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc; aruncați cu uleiul de susan și semințele de susan pentru a servi.