Sparanghel De Susan
Sparanghelul de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.19 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 74 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți sparanghel, semințe de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel De Susan, Sparanghel cu susan, și Sparanghel De Susan.
Instrucțiuni
Folosiți un cojitor de legume pentru a tăia orice părți dure ale tulpinilor de sparanghel.
Se toarnă aproximativ 2 centimetri de apă într-o cratiță mare și se fierbe.
Adăugați sparanghelul, acoperiți și gătiți până se înmoaie, 3 până la 7 minute (în funcție de dimensiune).
Se scurge și se transferă într-un platou. Între timp, într-un castron mic, combinați oțetul, sosul de soia și uleiul. Puneți pansamentul peste sparanghel și presărați semințele de susan.