Sparanghel de stafide și nuci de pin
Stafidele și sparanghelul de nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Agrodolce de stafide și nuci de pin, și Dovlecei cu nuci de pin și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și nucile de pin; gatiti 4 minute.
Adăugați suc de portocale, stafide și miere; gatiti 2 minute. Se amestecă sare și coaja de portocală. Aranjați sparanghelul pe un platou; se acoperă cu amestec de ceapă.