Sparanghel De Eșalotă Prăjită
Sparanghelul de eșalotă prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sparanghel, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Sparanghel prăjit cu unt Balsamic-șalot, Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă, și Șalotă și salvie-curcan prăjit cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel. Aruncați sparanghelul cu 2 linguri de ulei; așezați într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci.
Coaceți la 400, amestecând ocazional, 30 până la 45 de minute sau până se înmoaie.
Se amestecă împreună șalotă și următoarele 3 ingrediente; amestecati treptat in restul de 2 linguri de ulei.
Se toarnă peste sparanghel și se servește imediat.