Sparanghel cu vinetă de sherry cu tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu vinaigretă de sherry cu tarhon. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 147 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de șalotă, ulei de măsline, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel cu vinetă de sherry cu tarhon, sparanghel cu vinaigretă de tarhon, și Sparanghel cu vinaigretă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sparanghel aburit pe un raft cu aburi așezat peste apă clocotită, acoperit, până când este fraged, 3 până la 5 minute (în funcție de grosime), apoi transferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie.
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, sarea și piperul într-un castron mic și adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Înjumătățiți oul și forțați fiecare jumătate printr-o sită grosieră într-un castron. Aruncați sparanghelul cu 1 lingură de vinaigretă și împărțiți-l în 4 farfurii. Lingura rămasă se îmbracă peste sparanghel și se acoperă cu ou.