Sparanghel cu vinaigret roșu-ceapă și portocaliu
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul cu vinetă de ceapă roșie și portocalie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 39 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, coajă de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu, Sparanghel cu slănină, ceapă roșie și vinetă balsamică, și Sparanghel prăjit cu vinetă portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii din tulpini cu un cojitor de legume, dacă doriți.
Se presară cu sare și piper.
Sparanghel la grătar, fără capac la grătar, la foc mare (400 până la 50
2 până la 4 minute pe fiecare parte.
Se amestecă împreună țelina și ingredientele rămase; lingură peste sparanghel.
*Dacă sulițele de sparanghel au un diametru mai mare de 1/2 inch, gătiți în apă clocotită 1 minut; scurgeți. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați. Grătar conform instrucțiunilor.