Sparanghel cu var și mentă

Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo? Sparanghelul cu var și mentă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1153 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de mentă, ulei de măsline extravirgin, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, Sparanghel cu unt de menta, și Sparanghel cu lămâie și mentă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un saut larg sau într-o tigaie pe mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați sparanghelul și presărați sare și piper după gust, gătind aproximativ 5-6 minute până când sunt fierte, dar totuși cu o oarecare fermitate.
Se presară suc de lămâie și mentă: se pune pe o farfurie și se strecoară suc de lămâie peste sparanghel și se presară menta.