Sparanghel cu unt de susan

Sparanghel cu unt de susan
Sparanghelul cu unt de susan este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 95 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel mean Chef cu unt de portocale-Susan, Sparanghel De Susan, și Sparanghel De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sulițele de sparanghel într-o tigaie mare; adăugați apă clocotită și sare. Gatiti 5-7 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați sparanghelul și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Scurgeți lichidul de gătit, rezervând 1/2 cană într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Combinați amidonul de porumb și apa rece; se amestecă în lichid. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gătiți și amestecați încă 1 minut. Se amestecă untul până se topește. Lingura peste sparanghel; se presara cu seminte de susan si se serveste imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SparanghelSparanghel
UntUnt
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista