Sparanghel cu unt de susan
Sparanghelul cu unt de susan este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 95 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, sare, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel mean Chef cu unt de portocale-Susan, Sparanghel De Susan, și Sparanghel De Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sulițele de sparanghel într-o tigaie mare; adăugați apă clocotită și sare. Gatiti 5-7 minute sau pana se inmoaie.
Îndepărtați sparanghelul și păstrați-l la cald.
Scurgeți lichidul de gătit, rezervând 1/2 cană într-o cratiță mică.
Combinați amidonul de porumb și apa rece; se amestecă în lichid. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste; gătiți și amestecați încă 1 minut. Se amestecă untul până se topește. Lingura peste sparanghel; se presara cu seminte de susan si se serveste imediat.