Sparanghel cu un ou Pocat într-un sos de mărar și Caper Avgolemono

Sparanghel cu un ou Pocat într-un sos de mărar și Caper Avgolemono
Sparanghelul cu un ou Pocat într-un sos de mărar și Caper Avgolemono ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 142 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ou, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel cu sos de caper-marar, Plăcintă cu sparanghel și nuci (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, și Somon prăjit și sparanghel cu lămâie-caper-mărar Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana devine verde inchis, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Scurgeți apa, rezervând 1/2 cană din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Clătiți sparanghelul sub apă rece pentru a opri procesul de gătit și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Bateți oul în castron până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Bateți încet sucul de lămâie urmat de apa de sparanghel rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Se încălzește într-o tigaie mică de sos în timp ce se bate până când sosul se îngroașă, se amestecă mărarul și caperele și se ia de pe foc. (Nu-l aduceți la fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Rotiți apa în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Crăpați un ou într-un castron și turnați oul din vas în apă. Repetați pentru oul rămas.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Împărțiți sparanghelul între două farfurii, acoperiți cu ouăle pocate și sosul avgolemono de mărar și caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista