Sparanghel cu un ou Pocat într-un sos de mărar și Caper Avgolemono
Sparanghelul cu un ou Pocat într-un sos de mărar și Caper Avgolemono ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 142 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ou, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel cu sos de caper-marar, Plăcintă cu sparanghel și nuci (Baklava de sparanghel akan) cu sos Avgolemono, și Somon prăjit și sparanghel cu lămâie-caper-mărar Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana devine verde inchis, aproximativ 2 minute.
Scurgeți apa, rezervând 1/2 cană din ea.
Clătiți sparanghelul sub apă rece pentru a opri procesul de gătit și lăsați-l deoparte.
Bateți oul în castron până se spumează.
Bateți încet sucul de lămâie urmat de apa de sparanghel rezervată.
Se încălzește într-o tigaie mică de sos în timp ce se bate până când sosul se îngroașă, se amestecă mărarul și caperele și se ia de pe foc. (Nu-l aduceți la fierbere.)
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere și reduceți focul la mediu.
Crăpați un ou într-un castron și turnați oul din vas în apă. Repetați pentru oul rămas.1
Lăsați ouăle să se gătească până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile nu sunt, aproximativ 2-3 minute și pescuiți-le.1
Împărțiți sparanghelul între două farfurii, acoperiți cu ouăle pocate și sosul avgolemono de mărar și caper.