Sparanghel cu sos de susan
Sparanghelul cu sos de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.07 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, maioneză, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel Cu Sos Cremos De Susan, Sparanghel De Susan, și Sparanghel De Susan.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați un vârf mare de sare și sucul de lămâie. Într-o tigaie medie, prăjiți semințele de susan la foc moderat, agitând tigaia de câteva ori, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Întindeți semințele de susan pe o farfurie și lăsați să se răcească complet.
Adăugați sparanghelul și morcovii în apa clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Se scurge și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci.
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați semințele de susan până când sunt măcinate grosier.
Adăugați maioneza, oțetul de orez, sosul de soia, zahărul și cayenne și procesați pentru a amesteca. Condimentează pansamentul cu sare.
Transferați sparanghelul și morcovii într-un platou.
Stropiți pansamentul deasupra sau amestecați cu legumele și serviți.