Sparanghel cu sos de muștar cu ou tocat
Sparanghelul cu sos de muștar cu ou tocat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 83 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, muștar dijon, ou fiert tare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salate Serioase: sparanghel cu sos de muștar Dijon și ou fiert tare tocat, Sos: Muștar Galben, și Sauced: Muștar De Bere Picant.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Sparanghel la abur, acoperit, 5 minute sau până când este crocant. Clătiți sub apă rece; scurgeți și răciți.
Combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (iaurt prin piper) într-un castron; se amestecă bine. Împărțiți sparanghelul uniform între 2 farfurii de salată; acoperiți fiecare cu 2 linguri de pansament și 1/2 ou tocat.