Sparanghel cu sos de muștar
Sparanghelul cu sos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.12 pe portie. O porție conține 42 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, smântână, maioneză fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel cu sos de muștar, Sparanghel cu sos de muștar, și Sparanghel Cu Sos Cremos De Muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante.
Transferați sparanghelul într-un vas de servit. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Combinați smântâna și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana se incalzeste bine. Puneți sosul peste sparanghel și presărați cu boia de ardei.