Sparanghel cu sos de muștar

Sparanghel cu sos de muștar
Sparanghelul cu sos de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.12 pe portie. O porție conține 42 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, smântână, maioneză fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel cu sos de muștar, Sparanghel cu sos de muștar, și Sparanghel Cu Sos Cremos De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Îndepărtați solzii de pe tulpini cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați sparanghelul într-un vas de servit. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Combinați smântâna și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se pune la foc mediu; gatiti, amestecand continuu, 1 minut sau pana se incalzeste bine. Puneți sosul peste sparanghel și presărați cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista