Sparanghel cu sos cremos de muștar
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Sparanghelul cu sos cremos de muștar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, muștar maro picant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Cu Sos Cremos De Muștar, Muștar Verde Cu Sos Cremos De Muștar, și Sparanghel cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, topiți untul la foc mediu.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând frecvent până se parfumează și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, amestecați smântâna, muștarul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Într-un cuptor olandez, aduceți 2 litri de apă la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghelul și gătiți până la sensibilitatea dorită, sau aproximativ 3 minute.
Așezați sparanghelul pe o farfurie de servire și acoperiți cu sosul de smântână și migdalele cu unt.