Sparanghel cu scoici, unt rumenit și Prosciutto
Sparanghelul cu scoici, unt rumenit și Prosciutto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 147 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, prosciutto, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel cu scoici, unt rumenit și Prosciutto, Scoici cu alune și vinetă cu unt rumenit, și Scoici de mare cu sos de Caper cu unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o tigaie mare de sos cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 8 minute. Folosind clești, transferați sparanghelul într-o strecurătoare și lăsați tigaia cu apă la foc mic pe aragaz.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare.
Adăugați prosciutto și gătiți la foc mic până când sunt crocante, aproximativ 4 minute.
Transferați prosciutto pe o farfurie.
Topiți 2 linguri de unt în tigaie.
Adăugați scoicile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați scoicile pe o farfurie.
Adăugați coaja de lămâie în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați sucul de lămâie și fierbeți timp de 10 secunde.
Adăugați stocul și fierbeți, răzuind fundul tigaiei, până când se reduce la o glazură bogată, aproximativ 3 minute. Rotiți în restul de 1/2 lingură de unt. Întoarceți scoicile, împreună cu orice sucuri, în tigaie și gătiți la foc mic până se încălzește.
Întoarceți sparanghelul în apa fierbinte pentru a se încălzi. Condimentează sosul cu sare și piper. Folosind clești, transferați sparanghelul într-un platou mare și lingurați scoicile și sosul peste el. Se acoperă cu prosciutto prăjit și se servește.