Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu roșii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit și roșii, Sparanghel și roșii uscate la soare, și Sparanghel prăjit cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă roșiile, sucul de lămâie, mierea și sarea. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Miere
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți amestecul din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Încălziți 1 inch apă până la fierbere în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
6
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 7 până la 10 minute sau până când capetele tulpinii sunt clare-fragede; scurgere.
7
Așezați sparanghelul în vasul de servire. Se acoperă cu amestec de roșii.