Sparanghel cu roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu roșii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit și roșii, Sparanghel și roșii uscate la soare, și Sparanghel prăjit cu roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă roșiile, sucul de lămâie, mierea și sarea. Gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Scoateți amestecul din tigaie; păstrați cald.
Încălziți 1 inch apă până la fierbere în tigaie.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți 7 până la 10 minute sau până când capetele tulpinii sunt clare-fragede; scurgere.
Așezați sparanghelul în vasul de servire. Se acoperă cu amestec de roșii.