Sparanghel cu pansament picant-fumuriu
Sparanghelul cu pansament picant-fum este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sparanghel, sare și piper, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de linte de cartofi prăjiți și sparanghel cu sos picant de muștar-lămâie, Anghinare La Grătar Și Sos Picant De Scufundare Fumuriu, și Supă De Sparanghel Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă la foc mediu, adăugați sulițele de sparanghel și aburiți până abia fragede, aproximativ 4 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mic și rupeți-le cu o furculiță până când nu rămân aglomerări.
Adăugați muștarul, sucul de lămâie, oțetul, boia afumată, sarea și piperul, după gust și bateți până se omogenizează.
Stropiți în uleiul de măsline, în timp ce bateți, pentru a face un pansament cremos. Aranjați sparanghelul pe farfurii de servire. Se toacă albusurile și se presară peste sparanghel împreună cu coaja de lămâie și caperele.
Stropiți cu pansamentul și acoperiți cu piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Serviți cald, la temperatura camerei sau răcit.
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă rece cu cel puțin 1 inch. Se aduce la foc mic la foc mic și se gătește 1 minut. Acoperiți cu un capac, opriți focul și lăsați ouăle să stea timp de 15 minute. Clătiți cu apă rece.