SPARANGHEL CU OȚET DE SHERRY ȘI BRÂNZĂ MANCHEGO
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu oțet de SHERRY și brânză MANCHEGO. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.94 pe portie. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată cu sparanghel alb și oțet de Sherry și ulei de măsline, Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză Manchego, și Sparanghel Și Ceapă La Grătar Cu Oțet Balsamic Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul intr-o oala cu apa sarata clocotita pana se inmoaie crocant, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați oțetul de sherry, zahărul, sarea și piperul și amestecați aproximativ 5 minutes.To serviți, stropiți sparanghelul cu sosul de oțet și acoperiți cu brânză manchego rasă.