Sparanghel cu ouă Pocate și parmezan
Sparanghelul cu ouă Pocate și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel prăjit cu ouă Pocate și parmezan, Sparanghel Cu Ouă Pocate, și Ouă pocate peste sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți ouăle în 8 recipiente individuale (cum ar fi căni de ceai, boluri de pregătire sau căni de hârtie). Umpleți o tigaie mare, cu față joasă, cu apă și adăugați oțet și 1/2 linguriță de sare; aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Între timp, aduceți o oală separată cu apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați sulițe de sparanghel și gătiți 34 de minute sau până când sunt crocante.
Scoateți sparanghelul cu clești și lăsați-l deoparte.
Se adaugă ulei de măsline și se încălzește la foc mediu.
Adăugați usturoi, și saut aproximativ 1 minut. Opriți focul; adăugați unt și rotiți tigaia.
Adăugați suc de lămâie, pătrunjel, sare rămasă și piper; rotiți din nou tigaia pentru a combina.
Adăugați sparanghel și 2 linguri parmezan; apoi aruncați cu sos de unt de lămâie pentru a acoperi.
Turnați încet fiecare ou în apa clocotită de braconaj; gatiti 2 minute. Opriți căldura și scoateți tigaia din arzător. Împărțiți sparanghelul în 4 farfurii. (Aduceți farfuriile aproape de tigaie cu ouă pocate și așezați un prosop de bucătărie curat pliat lângă farfurii.)
Scoateți ouăle din apă cu o lingură cu fante, câte 1, ștergând fundul lingurii pe prosop pentru a absorbi excesul de umiditate.
Așezați 2 ouă pe fiecare movilă de sparanghel.
Se toarnă orice sos rămas peste fiecare porție și se presară cu 2 linguri de parmezan rămase.