Sparanghelul cu muștar de miere este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 100 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sparanghel, suc de lămâie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel la grătar cu sos de muștar cu miere, Miere muștar pui și sparanghel Se amestecă Fry, și Miere de muștar somon și sparanghel (învelit în folie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
2
Încălziți apă de 1 inch (sărată dacă doriți) până la fierbere în tigaie de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 8 până la 12 minute sau până când capetele tulpinii sunt clare-fragede; scurgere.
5
Agitați ingredientele rămase într-un recipient bine acoperit.