Sparanghelul cu lămâie-tarhon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 46 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, șalotă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel cu lămâie și tarhon, Somon de lămâie-tarhon peste sparanghel, și Sparanghel cu sos de lamaie tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
2
Scurgere.
3
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, tarhonul, usturoiul, șalota, muștarul Dijon, sarea, piperul și uleiul. Aranjați sparanghelul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Sparanghel
Tarhon
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
4
Stropiți amestecul de tarhon peste sparanghel; aruncați ușor pentru a acoperi.