Sparanghel cu Gremolata
Sparanghelul cu Gremolatan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 77 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Asparagus Gremolata, Sparanghel cu Gremolata, și Sparanghel saut și creveți cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți pătrunjelul și usturoiul. Acoperiți; procesați până se toacă fin.
Transferați amestecul într-un castron mic; se amestecă coaja de lămâie. Pune deoparte.
Scoateți capetele dure de sparanghel. În tigaie de 12 inci, încălziți 1 inch apă (sărată, dacă doriți) până la fierbere.
Adăugați sparanghel. Reveniți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți; gătiți 5 până la 6 minute sau până când este crocant.
Aranjați sparanghelul pe farfuria de servire.
Stropiți cu unt; se presară sare și piper.