Sparanghel cu Gremolata

Sparanghel cu Gremolata
Sparanghelul cu Gremolatan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 77 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Asparagus Gremolata, Sparanghel cu Gremolata, și Sparanghel saut și creveți cu Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, puneți pătrunjelul și usturoiul. Acoperiți; procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați amestecul într-un castron mic; se amestecă coaja de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți capetele dure de sparanghel. În tigaie de 12 inci, încălziți 1 inch apă (sărată, dacă doriți) până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați sparanghel. Reveniți la fierbere; reduceți căldura la mediu. Acoperiți; gătiți 5 până la 6 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Scurgere.
6
Aranjați sparanghelul pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
7
Stropiți cu unt; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
8
Se presară cu gremolata.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista