Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4

Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4
Sparanghelul, ceapa de primăvară și ciuperca Morel saut este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, piper, ciuperci morel) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4, Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut, și Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Dacă folosiți moreluri uscate, puneți-le într-un castron mic, acoperiți cu 1 cană de apă clocotită și lăsați să stea 10 minute. Ridicați și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, sare generos rămase apă clocotită. Umpleți un castron mare cu gheață și apă rece și puneți-l lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
BolBol
3
Adăugați sparanghelul în apă clocotită și gătiți până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
4
Scoateți din apă și plonjați imediat în baie de gheață pentru a opri gătitul. Repetați procesul cu ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
GheațăGheață
5
Scurgeți sparanghelul și ceapa pe prosoape de hârtie, apoi tăiați sulițele de sparanghel în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați moreluri, sparanghel și ceapă și gătiți 1 minut, aruncând ușor pentru a acoperi cu unt. Se amestecă crme frache și se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți până se încălzește, cu 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
UntUnt
Ciuperci MorelCiuperci Morel
CeapăCeapă
8
Transferați într-un vas de servit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista