Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4
Sparanghelul, ceapa de primăvară și ciuperca Morel saut este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, piper, ciuperci morel) și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Saut de ciuperci si sparanghel Morel 4, Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut, și Carne de pui fiert cu sparanghel alb si Morel saut cu CR saut fra saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Dacă folosiți moreluri uscate, puneți-le într-un castron mic, acoperiți cu 1 cană de apă clocotită și lăsați să stea 10 minute. Ridicați și uscați.
Între timp, sare generos rămase apă clocotită. Umpleți un castron mare cu gheață și apă rece și puneți-l lângă aragaz.
Adăugați sparanghelul în apă clocotită și gătiți până când este crocant, aproximativ 4 minute.
Scoateți din apă și plonjați imediat în baie de gheață pentru a opri gătitul. Repetați procesul cu ceapa verde.
Scurgeți sparanghelul și ceapa pe prosoape de hârtie, apoi tăiați sulițele de sparanghel în jumătate.
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, topiți untul.
Adăugați moreluri, sparanghel și ceapă și gătiți 1 minut, aruncând ușor pentru a acoperi cu unt. Se amestecă crme frache și se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți până se încălzește, cu 4 minute mai mult.
Transferați într-un vas de servit.