Sparanghel Bătut Cu Bere
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Sparanghelul bătut cu bere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 294 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare de masă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sparanghel Bătut Cu Bere, Sparanghel Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea de masă și berea cu biciul până se omogenizează.
În cuptorul olandez de 5 litri sau în cratița grea, încălziți 2 până la 3 inci ulei până la 350 km F. lucrând în loturi mici, înmuiați sparanghelul în aluat. Se prăjește în ulei fierbinte aproximativ 2 minute sau până se rumenesc.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu sare de mare.
Strângeți lămâia peste sparanghelul prăjit; garnisiți cu pătrunjel.