Sparanghel Bătut Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul bătut cu bere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 294 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lămâie, făină de aur, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel Bătut Cu Bere, Sparanghel Bătut Cu Bere, și Sparanghel Bătut Cu Bere.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea de masă și berea cu biciul până se omogenizează.
În cuptorul olandez de 5 litri sau în cratița grea, încălziți 2 până la 3 inci ulei la 177°. lucrând în loturi mici, înmuiați sparanghelul în aluat. Se prăjește în ulei fierbinte aproximativ 2 minute sau până se rumenesc.
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu sare de mare.
Strângeți lămâia peste sparanghelul prăjit; garnisiți cu pătrunjel.