Sparanghel alb cu vinetă de trufe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul alb cu vinaigretă de trufe. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, sare kosher plus suplimentar, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Cu Vinetă Cu Ulei De Trufe, Salată De Sfeclă Prăjită Și Ridiche Cu Vinetă De Trufe Albe, și Salată frisincrode cu vinegretă cremoasă de trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, suc de lămâie, trufe, sare kosher și piper după gust.
Adăugați ulei într-un flux lent, șoptind.
Bateți în bulion și condimentați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Aranjați sparanghelul pe un suport pentru aburi și presărați sare kosher după gust. Sparanghel la abur, acoperit, peste apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 10 minute pentru alb (4 până la 6 pentru verde).
Transferați sparanghelul cu clești pe prosoape de hârtie și uscați-l. Împărțiți între 4 farfurii, apoi lingurați vinaigreta și serviți cald.