Sparanghel aburit și fasole verde cu baie proaspătă de lămâie-busuioc
Sparanghelul aburit și fasolea verde cu baie proaspătă de lămâie-busuioc este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 25 și costă 100 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de sparanghel, coajă de lămâie, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Baie Proaspătă De Lămâie-Busuioc Cu Fasole Verde Albită, Fasole Verde Aburită Cu Vinetă De Lămâie, și Fasole Verde Proaspătă Și Busuioc.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 5 ingrediente până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Scoateți capetele dure de sparanghel. Gătiți sparanghelul în apă clocotită pentru a acoperi 2 până la 3 minute sau până când este crocant; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
3
Gătiți fasolea în apă clocotită pentru a acoperi 3 până la 5 minute sau până când este crocantă. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fasole
4
Acoperiți și răciți legumele până când sunt gata de servit cu baie.